Bisnes Di Ebay Belum 2 Tahun Tapi Sudah Kumpul RM145,291!

Puan ini buat bisnes di ebay belum pun cukup dua tahun tapi sudah dapat mengumpul tunai lebih RM100 ribu!

Macam tak percaya je.

Tapi segalanya tidak mustahil bila menjalankan ebay dengan ilmu yang betul.

Mari baca status Sifu Ebay, Tuan Zul Ariffin Maarof. Saya kepilkan status penuh Facebook Tuan Zul di bawah:

=

Pagi ni alumni bengkel ebay intelligence wasap..

Dia mntak advice sikit pasal shipping dhl.

Puan ni dftr bengkel bulan april tahun lepas.

Baru setahun lebih buat ebay.

Ni sales die 2 bulan terkini.

Tak banyak dalam usd $34737.65.convert dalam rm lebih kurang dalam RM145,291 je..

tip bisnes ebay

Sebulan sales lebih kurang dalam RM72K

Yes. Hanya dari ebay.

Sebelum pegi bengkel ilmu zero..

Banyak yg tak tahu lagi tentang Big Data, supply and demand, internet of things,

Cara nak buat research n etc.

Sekarang dah banyak tau dan dah dapat manfaat dari kebaikan bisnes global ni.

Ramai lagi sebenarnya sales yg lebih tinggi dan hebat-hebat.

Tapi mereka semua ni memilih untuk berdiam diri dan tak mahu untuk dikenali…

Buat duit diam-diam sudah…

Yg penting kos sara hidup dah settle.

= = =

Nak belajar bisnes ebay?

Belajar ebay dengan >>> TUAN ZUL ARIFFIN MAAROF <<<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge